Trabzon Büyükşehir Belediyesi fırtınanın verdiği hasarın izlerini siliyor

Trabzon 14.12.2024 - 22:33, Güncelleme: 14.12.2024 - 22:33
 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi fırtınanın verdiği hasarın izlerini siliyor

Trabzon haberleri | Trabzon’da şiddetli fırtına ve kar yağışı nedeniyle meydana gelen hasarın ardından Büyükşehir Belediyesi dün gece itibarıyla başlattığı çalışmaları etkin bir şekilde sürdürüyor.
Trabzon Haber Merkezi | Karadeniz’de etkili olan şiddetli fırtına, Trabzon sahilinde hasara yol açtı. Fırtınanın neden olduğu dev dalgalar, özellikle Ortahisar ilçesi Ganita mevkiindeki yürüyüş yolu ve kıyı kesimlerde ciddi zararlar meydana getirdi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, sahil bandında hasar gören alanlarda temizlik ve onarım çalışması başlattı.  20 FARKLI OLAYA MÜDAHALE Şiddetli rüzgar nedeniyle Ortahisar, Akçaabat ve Of ilçelerinde yangın, çatı uçması, ağaç devrilmesi ve trafik kazası gibi 20 farklı olay yaşandı. Bu vakalara müdahale eden İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, tehlike arz eden unsurları kontrol altına alarak vatandaşların güvenliğini sağladı. Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri ise mezarların üzerine devrilerek hasar veren ağaçların temizlenmesi için yoğun çaba sarf etti. Kent genelinde çalışma ve incelemeler devam ediyor. GÜVENLİK UYARISI Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Meteoroloji yetkililerinin verdiği bilgiye göre bu gece şehrimiz genelinde buzlanma beklenmektedir. Üzücü hadiselere mahal vermemek için vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları, özellikle trafikte bu hususu dikkate alarak hareket etmeleri önemle rica olunur. Şehrimizde yaşanan olumsuzluklara tüm ekiplerimizle hızlı ve etkin bir şekilde müdahale ediyor, vatandaşlarımızın güvenliğini ön planda tutuyoruz” denildi.
Trabzon haberleri | Trabzon’da şiddetli fırtına ve kar yağışı nedeniyle meydana gelen hasarın ardından Büyükşehir Belediyesi dün gece itibarıyla başlattığı çalışmaları etkin bir şekilde sürdürüyor.

Trabzon Haber Merkezi | Karadeniz’de etkili olan şiddetli fırtına, Trabzon sahilinde hasara yol açtı. Fırtınanın neden olduğu dev dalgalar, özellikle Ortahisar ilçesi Ganita mevkiindeki yürüyüş yolu ve kıyı kesimlerde ciddi zararlar meydana getirdi. Trabzon Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı ile Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, sahil bandında hasar gören alanlarda temizlik ve onarım çalışması başlattı. 

20 FARKLI OLAYA MÜDAHALE

Şiddetli rüzgar nedeniyle Ortahisar, Akçaabat ve Of ilçelerinde yangın, çatı uçması, ağaç devrilmesi ve trafik kazası gibi 20 farklı olay yaşandı. Bu vakalara müdahale eden İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, tehlike arz eden unsurları kontrol altına alarak vatandaşların güvenliğini sağladı. Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı ekipleri ise mezarların üzerine devrilerek hasar veren ağaçların temizlenmesi için yoğun çaba sarf etti. Kent genelinde çalışma ve incelemeler devam ediyor.

GÜVENLİK UYARISI

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Meteoroloji yetkililerinin verdiği bilgiye göre bu gece şehrimiz genelinde buzlanma beklenmektedir. Üzücü hadiselere mahal vermemek için vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları, özellikle trafikte bu hususu dikkate alarak hareket etmeleri önemle rica olunur. Şehrimizde yaşanan olumsuzluklara tüm ekiplerimizle hızlı ve etkin bir şekilde müdahale ediyor, vatandaşlarımızın güvenliğini ön planda tutuyoruz” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.