Ertuğrul Doğan ve İbrahim Hacıosmanoğlu görüştü!

Trabzonspor 29.12.2024 - 23:24, Güncelleme: 29.12.2024 - 23:24
 

Ertuğrul Doğan ve İbrahim Hacıosmanoğlu görüştü!

Perşembe günü Riva'da İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşen Başkan Ertuğrul Doğan'ın Trabzonspor yönetimi olarak tek taleplerinin TFF'nin toplu halde istifası olduğunu söyledi.
Perşembe günü Riva'da TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu ve Kulüpler Birliği Vakfı (KBV) temsilcileri ile bir araya geldi. TRABZONSPOR TOPLANTIDA YER ALMADI Toplantıdan önce TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun istifasını isteyen Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da Riva'ya geldi. Başkan Hacıosmanoğlu ile görüştü. Toplantıya katılmadan Riva'dan ayrıldı. MHK Dönüşüm Toplantısı'nda Trabzonspor temsil edilmedi. HACIOSMANOĞLU DOĞAN'LA ÖZEL GÖRÜŞMEK İSTEDİ Gelen bilgilere göre Hacıosmanoğlu, Doğan'la toplantı öncesinde özel olarak görüşmek istedi. Eski başkan olarak Trabzonspor'a karşı nasıl bir tavrı olabileceğini anlatmak istedi. İddialara göre Başkan Doğan'dan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'le beraber hareket ederek kendisini devirme konusunda bir kez daha düşünmesini istedi. MHK'nin yeni sisteminin herkesi memnun edeceğini savundu. TRABZONSPOR'A YAPILAN HAKSIZLIKLAR Başkan Doğan ise kendisinin döneminde Trabzonspor'a yapılanların çok zarar verdiğinden bahsetti. Trabzonspor'un eski başkanı olarak kendisinin yapılanlara göz yumduğunu savundu. Bu dakikadan sonra Doğan yönetiminin Hacıosmanoğlu yönetiminden herhangi bir beklentisi kalmadığını iletti. Kendisi ve yönetiminin tek beklentisinin Hacıosmanoğlu yönetiminin istifası olduğunun altını çizdi. DOĞAN ERKEN AYRILDI İki Trabzonsporlu arasında geçen gergin toplantıdan sonra Doğan, MHK Değişim Toplantısı'na katılmadan Riva'dan ayrıldı. KAYNAK: FOTOSPOR İLGİLİ HABERLER
Perşembe günü Riva'da İbrahim Hacıosmanoğlu ile görüşen Başkan Ertuğrul Doğan'ın Trabzonspor yönetimi olarak tek taleplerinin TFF'nin toplu halde istifası olduğunu söyledi.

Perşembe günü Riva'da TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu ve Kulüpler Birliği Vakfı (KBV) temsilcileri ile bir araya geldi.

TRABZONSPOR TOPLANTIDA YER ALMADI

Toplantıdan önce TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun istifasını isteyen Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan da Riva'ya geldi. Başkan Hacıosmanoğlu ile görüştü. Toplantıya katılmadan Riva'dan ayrıldı. MHK Dönüşüm Toplantısı'nda Trabzonspor temsil edilmedi.

HACIOSMANOĞLU DOĞAN'LA ÖZEL GÖRÜŞMEK İSTEDİ

Gelen bilgilere göre Hacıosmanoğlu, Doğan'la toplantı öncesinde özel olarak görüşmek istedi. Eski başkan olarak Trabzonspor'a karşı nasıl bir tavrı olabileceğini anlatmak istedi. İddialara göre Başkan Doğan'dan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'le beraber hareket ederek kendisini devirme konusunda bir kez daha düşünmesini istedi. MHK'nin yeni sisteminin herkesi memnun edeceğini savundu.

TRABZONSPOR'A YAPILAN HAKSIZLIKLAR

Başkan Doğan ise kendisinin döneminde Trabzonspor'a yapılanların çok zarar verdiğinden bahsetti. Trabzonspor'un eski başkanı olarak kendisinin yapılanlara göz yumduğunu savundu. Bu dakikadan sonra Doğan yönetiminin Hacıosmanoğlu yönetiminden herhangi bir beklentisi kalmadığını iletti. Kendisi ve yönetiminin tek beklentisinin Hacıosmanoğlu yönetiminin istifası olduğunun altını çizdi.

DOĞAN ERKEN AYRILDI

İki Trabzonsporlu arasında geçen gergin toplantıdan sonra Doğan, MHK Değişim Toplantısı'na katılmadan Riva'dan ayrıldı. KAYNAK: FOTOSPOR

İLGİLİ HABERLER

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve trabzonhabermerkezi.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.