Trabzonspor'da Büyükekşi Disiplini!

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Türkiye Futbol Federasyonu eski yönetim kurulu üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu'nun kulüpten ihraç edilmesi için çağrıda bulunarak, TFF İkinci Başkan Vekili ve eski Trabzonspor yöneticisi Yalçın Orhan'ı disipline sevk edeceklerini açıkladı. Doğan, Yalçın Orhan'ın Trabzonspor'un haklarını savunamadığını belirterek, kendisinden istifa etmesini talep ettiğini ancak bu talebin karşılıksız kaldığını ifade etti. Doğan, "Kendisi eski başkanla bir yol yürüdüğünü ve görevi bırakmayacağını belirtti" dedi.

Seçim Tartışmaları ve Başkan Büyükekşi İle Görüşmeler

Ertuğrul Doğan, eski TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi'ye, İbrahim Hacıosmanoğlu'nu destekleyeceklerini ilettiğini belirtti. Doğan, Büyükekşi'nin Trabzonspor'un desteğini almak için ofisine gelerek görüşlerini sorduğunu ve Trabzonspor'un sadece eski başkanlarını destekleyeceklerini ifade ettiklerini söyledi. Ayrıca, Yalçın Orhan'ın listede olmasının Trabzonspor Yönetim Kurulu tarafından kabul edilemez olduğunu ve bu durumda federasyon seçimlerinde kazanılan sonuçların yok hükmünde sayılacağını belirtti.

Yalçın Orhan'ın Disipline Sevki ve Trabzonspor'un Hakkı

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Yalçın Orhan'ın disipline sevk edilmesiyle ilgili olarak, "Şampiyonluk yolu çok dikenli bir yol. Yıllarca Trabzonspor'un haklarının nasıl yendiğini daha net gördük. Mustafa Bey'in bir başvurusu oldu kulübümüze. Şimdi tüzükte belirlenen şartlar dahilinde yönetim kurulu kararıyla disipline sevk edeceğiz. Kurulun ne karar vereceğini göreceğiz" dedi. Doğan, Trabzonspor Yönetim Kurulu'nun taleplerinin dikkate alınması gerektiğini ve bağımsız hareket eden kişilerin kabul edilemez olduğunu vurguladı.