Trabzonspor resmen açıkladı! Nwakaeme geri döndü

Süper Lig'de şampiyonluk yarışından uzak kalan ancak ligi 3. sırada bitirerek Avrupa vizesi alan Trabzonspor yeni sezonun ilk transferini açıkladı.

Trabzonspor resmi sitesinden yaptığı açıklamada eski oyuncusu Anthony Nwakaeme'yi kadrosuna kattığını duyurdu.

Bordo-mavili ekip Nwakaeme ile 1+1 yıllık prensip anlaşmasına vardı.

145 MAÇA ÇIKTI

Trabzonspor kariyerinde 145 resmi maçta forma giyen Anthony Nwakaeme bu karşılaşmalarda 47 gol, 40 asistlik skor katkısı sağladı.

BAŞKAN AÇIKLAMIŞTI

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, bordo-mavililerin eski yıldızı Anthony Nwakaeme’nin takıma yeniden dönmesi için transfer çalışması içinde olduklarını belirtirken "Nwakaeme ile ilgili teknik direktörümüz Abdullah Avcı’nın bizden bir talebi oldu. Hocamız da kendisiyle görüştü. Başkan yardımcımız Nevzat Kaya bu oyuncuyla ilgili olarak görüşmelerini sürdürüyor" ifadelerini kullanmıştı.

"NWAKAEME İLE GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR"

Ertuğrul Doğan arıca "Onuachu Trabzonspor’da devam etmek istediğini belirtti. 15 Milyon sterlin gibi bir bonservis bedeli istediler. Biz de kendilerine bu rakamları veremeyeceğimizi ilettik. Kiralık teklif ettik cevap bekliyoruz. Nwakaeme ile ilgili teknik direktörümüz Abdullah Avcı’nın bizden bir talebi oldu. Hocamız da kendisiyle görüştü. Başkan yardımcımız Nevzat Kaya bu oyuncuyla ilgili olarak görüşmelerini sürdürüyor. Nevzat Bey, Hac görevini yerine getirirken bir taratan da transfer görüşmesi sürdürüyor. Bu transferin olumlu sonuçlanacağını düşünüyorum" demişti.

İLGİLİ HABERLERİ

 

 

 

 

 

 

 

 

.