Trabzonspor, Can Keles ile ilgileniyor

Trabzonspor, Karagümrük'ün en başarılı oyuncularından biri olan Can Keleş'i transfer etmek için harekete geçti. Başkan Ertuğrul Doğan, Karagümrük Başkanı Süleyman Hurma'yı arayarak Can Keleş'i istedi ve sonraki satın alma opsiyonuyla bir teklif sundu.

Görüşmeler ve Teklif

Ertuğrul Doğan, Can Keleş transferi için Süleyman Hurma'ya 1 milyon euro teklif etti ve bu teklifin iyi bir teklif olduğunu savundu. Karagümrük'ün küme düşmüş olması nedeniyle Can Keleş'in bir alt kümede kendilerine fayda sağlamayacağını belirterek Hurma'yı ikna etmeye çalıştı. Şimdilik bir gelişme olmasa da Doğan, Can Keleş konusunda ısrarcı.

İkili İlişkiler

Süleyman Hurma, daha önce Trabzonspor’da sportif direktörlük yapmış ve Başkan Doğan'dan Kourbelis’i kiralık istemişti. Trabzonspor, Kourbelis’in maaşını ödeyerek oyuncuyu devre arasında bedelsiz olarak Karagümrük'e kiralamıştı. Bu iyi ilişkiler, Can Keleş transferinde de etkili olabilir.

Karagümrük'ün Opsiyonu

Geçtiğimiz günlerde Süper Lig'de küme düşen Fatih Karagümrük, Austria Wien'den kiraladığı Can Keleş'in 500 bin euro'luk satın alma opsiyonunu kullandı. Austria Wien başkanı Jürgen Werner, Karagümrük'ün bu opsiyonu kullandığını açıkladı.

Can Keleş'in Performansı

22 yaşındaki Can Keleş, geride bıraktığımız sezonda 39 maçta 5 gol ve 4 asist yaparak dikkat çekti. Bu performansıyla Karagümrük'ün en başarılı oyuncuları arasında yer aldı.

Trabzonspor'un Can Keleş transferinde ısrarcı olması ve Süleyman Hurma ile olan iyi ilişkileri, bu transferin gerçekleşme olasılığını artırıyor. Başkan Ertuğrul Doğan'ın teklifini kabul ettirmek için çabaları devam ediyor.

İLGİLİ HABERLERİ