Trabzon'da Off-Road Şöleni

Trabzon Haber Merkezi | 2024 Petlas Türkiye Offroad Şampiyonası Trabzon Yarışının 5. Ayağı başlangıç seremonisine Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Siyasi Parti Temsilcileri, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının daire amirleri, Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri ve çok sayıda izleyici katıldı.

2024 Petlas Türkiye Offroad Şampiyonası 5.Ayak Trabzon Yarışının startını Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim verdi. 

2024 Petlas Türkiye Offroad Şampiyonası 5.Ayak Trabzon Yarışının seremonik başlangıçta duygu ve düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, “Akçaabat’ımız, bilindiği üzere kültür, sanat ve turizm şehridir. Spor şehri olma yolunda da emin adımlarla ilerliyoruz. Geçmişten beri hemşehrilerimizin spora olan sevgisi ve tutkusu bilinmektedir. Bizler de, belediye olarak spora ve sporcuya imkanlarımız ölçüsünde daima destek vermeye özen gösteriyoruz. Akçaabat’ımızı özellikle spor alanında geliştirmek, şehrimizde spor turizmini arttırmak ve yediden yetmişe tüm hemşehrilerimizi sporun farklı branşıyla buluşturmak adına birçok spor yatırımı yapıyor;  ulusal ya da uluslararası organizasyonlar ve çeşitli sportif kurslar düzenliyoruz. Akçaabat Belediyesi olarak her alanda şehrimizin gelişmesi için gayretle çalışıyoruz. Şehrimizde Off-Road yarışları, resmi olarak 8 kez düzenlendi. Bu yıl ise 9’uncu kez Off-Road Yarışlarına ev sahipliği edeceğiz. Böylesine büyük, önemli ve heyecan dolu bir organizasyona ev sahipliği yapmak bizleri mutlu ediyor.  Off-road meraklılarını, hız tutkunlarını ve tüm hemşehrilerimi bu büyük organizasyonu izlemeye davet ediyorum. Bu vesile ile Ülkemizin çeşitli illerinden ve yurt dışından ilçemize gelen sporculara ve off-road tutkunlarına hoş geldiniz diyor, bu organizasyonun hazırlanmasında emeği geçen herkese şahsım ve ilçem adına şükranlarımı sunuyorum. Şimdiden tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.” dedi.

2024 Petlas Türkiye Offroad Şampiyonası 5.Ayak Trabzon Yarışı, seremonik startın ardından 19 Ekim 2024 Cumartesi Günü saat 10:00’da Acısu Balıklı Yaylası’nda Mukavemet Etabı gerçekleştirilecek ve Yaylacık Çimeni’nde saat 18:30’da müzik, eğlence, DJ performans etkinlikleri düzenlenecek.  Son olarak 20 Ekim 2024 Pazar Günü Yaylacık Sahili’nde saat 10:00’da Seyirci Etabı ve ardından ödül töreni yapılacak.