Şenol Güneş Konyaspor maçını değerlendirdi!

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor evinde Konyaspor'u ağırladı. Bordo-mavili ekip sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı. Fırtına'da teknik direktörü Şenol Güneş, karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulundu.

TRABZONSPOR'UN YENİ MOBİL UYGULAMASI İNDİR

İŞTE GÜNEŞ'İN SÖZLERİ:

"5 maçtan sonra kazanmak önemliydi. Daha önce kazanmamız gereken maçlarda puan kaybederek geldik. Durumumuz hiç iyi değil. Kazanmamız önemliydi. Oyuncularımız kazanma arzusunu gösterdi. Gol arayışlarında iyiydik. İsteklerimiz kalitemizle örtüşmedi sonrasında. Hatalarımız var. İkinci yarıda kendiliğinden panik geldi, kontrolü kaybettik. Onun dışında bakınca hak ettik. Oyun düzenimiz, felsefemiz, ruhumuz emareler veriyor ama biz daha iyi işler yapmak zorundayız. Bugün için mutluyuz. Oyuncular emek verdiler, karşılığını almak önemliydi. Karşılığını almasalar moralleri bitecekti. Umarım dinlendikten sonra tekrar toparlanacağız. Göztepe maçına bakacağız. Bu maçla işimiz bitti. Yarından itibaren Göztepe maçına bakacağız."

Ozan Tufan’ın sakatlığı itme oldu, itmeyi abartamadığı için yanlış yaptı. Düştüğü zaman bileği döndü zannediyorum bir yırtık var galiba, söylenen o. Bir daha bakacaklar durumuna. Maalesef sakatlandı. İki yönlü oynayacak bir oyuncu. Toparlıyordu daha da iyi olacağını düşünüyordum ama inşallah tekrar toparlar geri döner. O tip oyuncuya ihtiyacımız var. Mesela Okay’la Lundstram daha farklı, Ozan biraz daha iki yönlü oynayan oyuncu. Muhammed Cham daha çok hücum oynayan, dripling, güçlü, koşan bir oyuncu, isteyen bir oyuncu. Bardhi biraz daha farklı. İşte bunlar arasında bir orta saha oluşturacağız. Ama takımın bütünü önemli bizim için."

İLGİLİ HABERLER