Ortahisar Belediyesi, 15 yıllık yol çilesine son verdi

Trabzon Haber Merkezi | Ortahisar Belediyesi, 15 senedir söz verilmesine rağmen yapılmayan ve kangren haline gelen Çağlayan Mahallesi Emirzeoğlu Küme Evleri Yolu’nda kuru betonlama yaparak mahallelilerin mağduriyetine son verdi. 

“SÖZ VERDİLER AMA YAPMADILAR”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan bir mahalle sakini Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya’ya teşekkür ederek, “Yaklaşık 13 senedir ciddi manada bu yol kangren oldu. 15 seneden bu yana hem Büyükşehir Belediyesi’ne hem de Ortahisar Belediyesi’ne ricada bulunduk. Hepsi de söz verdi ama hiçbir şey yapılmadı. Şimdi Ortahisar Belediye Başkanımız Ahmet Kaya’nın duruma el atmasıyla sorunumuz çözüldü. Çok güzel bir netice oldu. Başkanımız Ahmet Kaya Bey’e çok teşekkür ediyorum. Allah ayağını taşa değdirmesin” ifadelerini kullandı. 
 “VATANDAŞLARIMIZIN RAHAT VE HUZURLU YAŞAMASINI SAĞLAYACAĞIZ”
Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya ise konuyla ilgili olarak, “Bu şehrin ürettiği bir liralık değeri, Trabzon halkının menfaatine, daha rahat yaşanmasına, daha huzurlu yaşamasına harcayacağız. Hep birlikte bu güzel kente, bu güzel kentin insanına hizmet edeceğiz. Hayır duası alacağız, teşekkür alacağız. Yolumuz mahallelerimize, bütün Ortahisar’ımıza hayırlı, uğurlu olsun” cümlelerine yer verdi.

“TOPRAK YOLDA KURU BETONLAMA ÇALIŞMASI YAPILDI”

Ortahisar Belediyesi Fen İşleri Müdiresi Fatma Hamzaçebioğlu, yaklaşık 750 metre uzunluğundaki toprak yolda kuru beton çalışması yaparak mahalle sakinlerinin isteklerini yerine getirdiklerini belirtti. 
Hamzaçebioğlu, “Mahalle sakinlerini en büyük şikâyetleri olan çamurdan kurtardık. Yaklaşık 15 yıldır mahallenin en büyük isteği bu yolun yapılmasıydı. Yapmak bize nasip oldu. Söz konusu mevkide oksijene bağımlı bir hasta olması nedeniyle ambulanslar da hastanın taşınması sırasında çamur nedeniyle zorlanıyordu. Yaklaşık 750 metre uzunluğunda bir alanda kuru beton çalışması yaparak işlemimizi tamamladık, yolumuz konforlu ve daha güvenli bir hale getirdik” şeklinde konuştu.