Trabzonspor'dan olaylı Fenerbahçe kararı

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçın ardından çıkan olaylarla ilgili savcılığın Osayi Samuel, Jayden Osterwolde, İrfancan Eğribayat ve Michy Batshuayi hakkında basit yaralama suçlamasıyla uzlaştırma süreci başlattığı bildirildi.

TRABZONSPOR'UN YENİ MOBİL UYGULAMASI İNDİR

Trabzonspor kulübü ve Fenerbahçeli taraftarlar aleyhine dava açan meczuplar arasında bir uzlaşama olmazsa 4 futbolcu aleyhine 4 aydan 1 yıla kadar hapis cezası istemiyle ceza alınması istenebilir.

* TCK madde 86/2'ye göre: Kasten yaralama fiilinin kişi üzerindeki etkisinin basit bir tıbbî müdahaleyle giderilebilecek ölçüde hafif olması hâlinde, mağdurun şikâyeti üzerine, 4 aydan 1 yıla kadar hapis veya adlî para cezasına hükmolunur.

Gelen ilk bilgiler ise ne davacı oldukları Fenerbahçeli futbolcular aleyhine Trabzonspor kulübünün, ne de kavgaya karışan meczupların kesinlikle barışmaya yanaşmadıkları.

Özellikle meczupların kendilerinin 6222'den ceza alma ihtimaline rağmen Fenerbahçeli futbolcuların hapis cezası alması için her türlü riski göz önüne aldıkları haberleri geliyor. KAYNAK: FOTOSPOR

İLGİLİ HABERLER