Trabzonspor, İstanbul'da kayıp!

Süper Lig'in şampiyonluk adaylarından Trabzonspor, 4. haftanın son gününde Eyüpspor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Bordo mavililer, Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanan mücadeleden galibiyetle ayrılmak için çıktığı mücadeleden 0-0'lık beraberlikle ayrıldı.

MAÇTAN DAKİKALAR

2. dakikada Emre Akbaba'nın ceza yayından şutunda savunmadan seken top ceza sahası içi sağ çaprazında Robin Yalçın'ın önüne düştü. Bu oyuncunun şutunda kaleci Uğurcan meşin yuvarlağı çeldi. Pozisyonun devamında Eren Elmalı dönen topu kornere yolladı.

16. dakikada sağ taraftan Cihan Çanak'ın pasında topla buluşan Draguş'un ceza sahası içi sağ çaprazından çektiği şutta meşin yuvarlak direğin yanından az farkla dışarıya çıktı.

23. dakikada Uğurcan Çakır'ın uzun pasında araya giren Umut Meraş pasını Ahmed Kutucu'ya aktardı. Bu oyuncunun uzak mesafeden yerden şutunda kaleci Uğurcan son anda uzanarak meşin yuvarlağın kontrolünü sağladı.

STEFAN SAVIC ŞOKU

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasıdna Eyüpspor ile karşı karşıya geldi. Bordo mavililerde karşılaşma öncesinde ısınan isimlerden biri olan Stefan Savic, bu esnada sakatlandı. Teknik heyet de riske etmemek adına Karadağlı oyuncuyu kadrodan çıkardı. Yerine John David Lundstram dahil edildi.

BARISIC'E KESİK

Abdullah Avcı ile birlikteliğine son veren Trabzonspor'da yeni bir teknik direktör belirlenene kadar takımı yöneten isim olarak kulübede yerini alan İhsan Gündüz Derelioğlu sol bekte neşteri vurdu. Deneyimli çalıştırıcı sol bekte Borna Barisic yerine Eren Elmalı'ya şans verdi.

İLK YARI ŞUT ATAMADI

Trabzonspor, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında karşılaştığı Eyüpspor'a ilk yarıda isabetli şut atma başarısı gösteremedi. Bu istatistik ev sahibinde 8'de 5 olarak kayıtlara geçti. Fırtına son 7 maçının ilk yarısında gol atmayı başaramadı.