Trabzonspor'da şok ayrılık! Dava açılacak..

Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, Thomas Meunier'in takımdan ayrılma kararı aldığını açıkladı.

Aspor'da açıklamalarda bulunan Doğan, 'Bizim oyuncu ile yaptığımız anlaşma sırasında ailevi nedenlerden dolayı ki burada anlatamayacağım. Belli başlarını bize göstermişti. Bizde kendisine bu konuda saygı göstermiştik. Ailevi sebeplerden dolayı bir takıma transfer olmak zorunda kalırsa kendisine anlayış gösterecektik. Karşılıklı bu anlaşmayı feshedecektik. 

Burada şöyle bir şart vardı:  Anlaşacak takım kimse, ailevi durumunu gidebileceği takım kimse daha öncesinde Trabzonspor ile temasa geçecek, Trabzonspor da planlamasını yapacak. İki tarafda mağdur olmayacağı, onun da ailevi durumundan dolayı zarar görmeyeceği opsiyonu oyuncuya saygı duyarak eklemiştik. Ki burada aile bu işlerde en önemlisidir… 

Dün akşam maddenin dolmasına her halde 5 dakika kala Thomas, kulübümüze bize çok üzen bir mail attı. Ayrılması üzmedi. O saatte, ve o şekilde kulübe göndermesi bizim açımızdan bu kadar saygı duyduğumuz, taraftarın sevdiği, bizlerin de sevdiği, iyi de bir performans ortaya koymuş, çok önemli bir profesyonelin, 5 dakika kala ortadan kulüp yokken tek taraflı anlaşmasını bize sonlandırdığını bildirdi. 

Bizde Trabzonspor kulübü olarak böyle bir muameleden sonra, her türlü hukuki haklarımızı kullanmak üzere sabah avukatlarımıza talimat verdim. Şu anda kendisi ve gideceği kulüple alakalı dava açıyoruz. 

Bu zaman zaman Trabzon şehrinde yaşanıyor. Benim başkanlığım döneminde bile bir şey olmayacak. Bu forma bizim için kutsal. Bu şehir de bizim için çok kutsal. Bu şehirde durmak istemeyen veya bu şehiri beğenmeyen, kimse o formayı onun sırtından hemen çıkartacağım. Bu saatten sonra açacağımız davadan sonra kendisinden geri dönüş olsa da ki öyle bilgiler geliyor. Formayı giymesi mümkün değil.

2 gün önce teknik kadro ile hocasıyla şehrin planlamasını yapan, transferi konuşan arkadaşımız, biletleri ayarlanmış, kampa katılmasını beklediğimiz arkadaşımız 23:55 gibi bir saatte kulübe mail atarak böyle bir işlem yaptı. 

İşin doğrusu şaşırdık. Bu forma bizleri çin, bu şehir için kutsal. Trabzonspor taraftarı şehirde performans gösteren her oyuncuya destek veriyor. Ve bunu da her yerde hissettiriyor. Thomas da öyle oyuncuydu. Böyle bir şey beklemezdik. O ki böyle bir şey yaptı, Trabzonspor kulübü de gerekeni yapıp, peşine düşecektir.

Zaten bizim izlemenin izlediği oyuncular belliydi. Hemen oradaki alternatifler üzerinden bu sabah itibariyle temasa geçtik görüşmeler başladı. 

Yine 3 stoperle görüşmelerimiz devam ediyor. Seçeneklerimiz hazır. 

Herkes santrafor transferi düşünüyor ama 2 santrafor transferi yapabiliriz. Ama Trabzonspor şartlarına uygun duruma geldiği ianda bu transferleri yapmaya devam edeceğiz. 

Bir aksilik olmazsa 5 - 6 oyuncu transfer yapacağız. Bunlar direkt oynayacak oyuncular.

Yarın ve Perşembe günü ayrılacak oyuncularla alakalı bazı gelişmeler olabilir. Son aşamaya geldik. 

İLGİLİ HABERLERİ