Ertuğrul Doğan'dan Çilek Transferi Bombası!

Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan, orta sahaya 3 oyuncu transfer ederken, sağ ve sol kanatları da ihmal etmedi. Savunmanın soluna Barisic’i transfer eden Doğan ve transfer komitesinin, şimdi santrafor ve stoper pozisyonlarına odaklandığı belirtiliyor.

Trabzonspor'un uzun süredir peşinde olduğu Samuel Gigot transferinin tamamlanmak üzere olduğu ve Marsilya'nın bu transfere onay verdiği bildirildi. Başkan Doğan'ın, taraftarları heyecanlandıracak sürpriz transferler yapabileceği de konuşuluyor.

Transferde yıldız bir oyuncu getirerek hem forma hem de kombine satışlarını artırmayı planlayan Doğan’ın bu konuda da çalışmalarını sürdürdüğü biliniyor. Takım, yeni sezon hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde devam ettirirken, Pazar günü Trabzon’dan Macaristan’a gitmesi bekleniyor.

Başkan Ertuğrul Doğan, taraftarlara seslenerek desteklerini sürdürmelerini istedi. Trabzonspor taraftarları, yapılan transfer hamleleriyle büyük bir heyecan yaşıyor ve Başkan Doğan’ın yapacağı sürpriz transferleri merakla bekliyor.

İLGİLİ HABERLERİ