Trabzon'da uyuşturucu faciası: 1 ölü, 3 gözaltı

Trabzon Haber Merkezi | Trabzon'un Yomra ilçesinde dün yaşanan olayda, uyuşturucu madde nedeniyle fenalaşan dört kişi hastaneye kaldırıldı ve bu kişilerden biri hayatını kaybetti. Olay, Yomra ilçesi Sancak Mahallesi'nde saat 16.20 sıralarında meydana geldi. Fenalaşan gençlerden 27 yaşındaki C.Ç., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 29 yaşındaki E.A.'nın hayati tehlikesinin devam ettiği, 28 yaşındaki B.D. ile 28 yaşındaki E.K.'nın ise tedavilerinin ardından taburcu edildiği bildirildi.

Olayın Ardından Yapılan Gözaltılar

Olay sonrası, bu şahıslara uyuşturucu madde temin eden üç kişi yakalandı. Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla, emniyet ekiplerince gözaltına alınan kişiler şunlar:

M.A. (22) M.K. (42) E.A. (30) Arama ve Ele Geçirilen Maddeler

Gözaltına alınan kişilerin ikametlerinde yapılan aramalarda, 7.86 gram skunk esrar maddesi ve üç adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ele geçirildi. Bu maddelere el konuldu.

Soruşturmalar

Hastaneden taburcu edilen B.D. ve E.K. hakkında uyuşturucu madde kullanmak suçundan soruşturma başlatıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu trajik olay, uyuşturucu madde kullanımının tehlikelerine ve bu tür maddelerin toplum üzerindeki olumsuz etkilerine dikkat çekiyor. Emniyet ve savcılık tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, uyuşturucu temini ve kullanımıyla ilgili daha fazla bilgi ortaya çıkması bekleniyor.