Akçaabat’ta Çocuk Şenliği Bienali gerçekleştirildi.

Trabzon Haber Merkezi | İlçede bulunan tüm okul öncesi eğitim kurumlarının farklı içerik konularıyla ilgili stant açtıkları programda küçükler birbirinden renkli atölyelere katılarak yaparak ve yaşayarak öğrenmeyi deneyimlediler.

İbrahim Erdemoğlu Spor Lisesi Müdürü Mustafa Kutlu bütün gün stant açan okulların muhtemel ihtiyaçları ile yakından ilgilendi.

Söğütlü Anaokulu Koordinatör Öğretmeni Melek Özdemir’in liderliğinde hazırlanan Kültürel Değerlerimiz Atölyesinde İl Milli Eğitim Müdürü Sn Hasan Uygun çocuklarla beraber değirmen taşında mısır öğütüp elde edilen unu incelediler.

Tomurcuk Anaokulunun Ekoloji Atölyesinde ise bitki fidelerini toprakla buluşturulup ekim yapan öğrencilere eşlik ettiler. Fatma Baş Eğitim Kurumları, Sınav Koleji, Akçaabat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Alanınında stant açtığı bienalde;

Hayal Dünyası Atölyesi, Zeka Oyunları Atölyesi, Tasarım Atölyesi, Mutfak Atölyesi, Kültürel Değerler Atölyesi gibi bir çok atölyenin yanında Akçaabat Belediyesi Step ve Aerobik Antrenörü Sn Aynur Şentürk ve çalışma arkadaşları da çocukların yüz boyama etkinliğini özveriyle gerçekleştirdiler.