Trabzon'da o ilçeye muhteşem proje! Sona geliyor

Trabzon Haber Merkezi | Tonya ilçesinde inşaatı süren Pazar Yeri ve Gençlik Merkezi de bu projelerden biri olarak dikkat çekiyor. Bu proje, modern ve çok yönlü bir yaşam alanı sunarak bölgenin sosyal ve kültürel yapısına katkı sağlayacak. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, bu merkezin ilçenin uzun süredir beklediği bir proje olduğunu ve her yaştan insan için çeşitli imkanlar sunacağını belirtti.

Proje, özellikle gençlere yönelik çeşitli alanlarıyla dikkat çekiyor. İçerisinde 52 araçlık kapalı otopark, düğün salonu, teras, kütüphane, kafe ve etkinlik odaları bulunuyor. Bu kapsamlı alanlar, ilçenin otopark sorununa çözüm getirecek ve gençlerin sosyal etkinliklerde bulunabileceği alanlar sağlayacak. Düğün salonu, evlenecek çiftler için önemli bir seçenek oluştururken, kütüphane ve etkinlik odaları gençlerin ilgisini çekecek yerler olarak öne çıkıyor.

Başkan Genç, projenin hayata geçirilmesindeki katkılarından dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Spor-Toto Teşkilat Başkanlığı’na, önceki dönem Trabzon Milletvekili Salih Cora’ya, önceki dönem Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na ve Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel’e teşekkür etti. Projenin, ilçe için büyük bir kazanım olduğunu vurgulayan Genç, Trabzon’u yaşanılabilir 10 şehir arasında gösterilen bir yer haline getirmek için çabalarını sürdüreceklerini belirtti.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin amaçları arasında vatandaşların hayatını kolaylaştırmak ve sosyal yaşantılarına katkı sağlamak yer alıyor. Başkan Genç, ilçelerde gençlerin göç etmesinin önüne geçecek ve istihdam alanları oluşturacak çalışmaların önemine değinerek, bu doğrultuda durmadan çalışacaklarını ifade etti.