Belediye kreşleri hayata geçiyor

Trabzon Haber Merkezi | Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'in, şehir genelinde hayata geçirmek istediği Belediye Kreşleri Projesi start alıyor.  Ortahisar'ın Çukurçayır Mahallesi'nde incelemelerde bulunan Başkan Genç, ilk kreşin yerini belirledi. Çukurçayır'ın ardından Pelitli, Beşirli ve Erdoğdu mahallelerinde de kreşlerin açılması planlanıyor.

2 KAT VE 6 SINIFTAN OLUŞACAK 

Çukurçayır'daki kreş, geniş bir alan üzerinde 2 kattan oluşacak ve içerisinde 6 sınıf yer alacak. Kreş 24-66 aylık çocukları kapsayacak. 

SÖZÜMÜZÜ TUTUYORUZ

İlk kreşin en kısa sürede hayata geçirileceğini ifade eden Başkan Genç, “Seçim döneminde hemşehrilerimize söz verdiğimiz Belediye Kreşleri Projesi’nin ilk adımlarını atıyoruz. Çalışmalarımızı hızlandırdık ve yer tespitini tamamladık. Çukurçayır Mahallesi’nde kreşimizi en kısa sürede hayata geçireceğiz. Bu proje, özellikle çalışan annelerimiz için büyük bir kolaylık sağlayacak. Hemşehrilerimizin aile bütçelerini yormadan çocuklarına güvenli ve kaliteli bir eğitim ortamı sunacağız. İlk kreşimizi açtıktan sonra, Pelitli, Beşirli ve Erdoğdu mahallelerinde de yeni kreşlerimizi hizmete alacağız. Çocuklarımızın en iyi şekilde yetişmesi için elimizden geleni yapacağız” dedi.