AK Parti Ortahisar Kadın Kolları’ndan İyilik Panayırı: Sıfır Atık ve Geri Dönüşüm Bilincine Tam Destek

Trabzon Haber Merkezi | Çevre kirliliğini önleme, tüketim çılgınlığının önüne geçme ve geri dönüşümün önemine dikkat çeken bu anlamlı etkinlik, 25-30 Eylül 2024 tarihlerinde Trabzon’da Hüseyin Avni Aker Millet Bahçesinde gerçekleşecek.

Etkinlik kapsamında kullanılmayan veya ihtiyaç fazlası olan teknolojik aletler, kıyafet, ev eşyası, kitap, oyuncak gibi birçok ürün satışa sunulurken; ev ekonomisine katkıda bulunan kadınlarda el emeği göz nuru üretimlerini bu panayırda sergileyecek.

“Gülsüm İmamoğlu: Kadınlara Ücretsiz Stand Verilecek.”
AK Parti Ortahisar İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülsüm İmamoğlu, panayırla ilgili yaptığı açıklamada, bu etkinliğin temel amacının atıl durumda olan eşyaları değerlendirmek ve çevreye duyarlı bir yaşam tarzını teşvik etmek olduğunu vurguladı. Başkan İmamoğlu, “Bu etkinlik ile hem kadınlarımızın ev ekonomisine katkıda bulunmayı hem de geri dönüşüm bilincini topluma aşılamayı hedefliyoruz. Panayırımızda ücretsiz stand vereceğimiz kadınlarımız 2. el eşyalarını satışa sunarak gelir elde edecek. Evde üreten kadınlar da burada yer alacak.Bu proje, AK Parti Ortahisar Kadın Kollarının kadına, çevreye ve topluma olan duyarlılığının en güzel yansımasıdır” dedi.
Panayırda Her Yaş Grubuna Hitap Eden Etkinlikler
Etkinlik sadece ikinci el ürünlerin değerlendirilmesi ile sınırlı kalmayacak, aynı zamanda çocuklar için çeşitli eğlenceli aktiviteler de düzenlenecek. Her yaştan katılımcının ilgisini çekecek olan bu organizasyon, toplumsal dayanışmayı güçlendirmeyi de hedefliyor.

"Hem Yardım Eli Uzatalım, Hem Doğaya Katkıda Bulunalım.”
Panayırın, toplumsal dayanışmayı güçlendirdiğini ve herkesin bu etkinliğe katılarak hem insanlara hem de doğaya katkıda bulunabileceğini ifade eden İmamoğlu, tüm halkı bu anlamlı organizasyona davet etti. Yardımlaşma, dayanışma, sıfır atık, ısrafla mücadele, çevre kirliliğini önleme, tüketim çılgınlığının önüne geçme ve geri dönüşüme dikkat çeken bu etkinlik, hem bireysel hem de toplumsal fayda sağlayarak sosyal sorumluluk bilincini artırmayı hedefliyor. Satış,bağış ve takas yapmak isteyen herkes, 25-30 Eylül tarihleri arasında Hüseyin Avni Aker Millet Bahçesi’nde ücretsiz olarak bu anlamlı panayıra katılabilir. Açılış 25 Ekim 2024 Çarşamba günü Saat:15:00’te...